top of page
Sök
  • Skribentens bildJenny Havenro

Rehab bakknä

Arbetet med Loris rehab är i full gång. Jag har haft genomgång med ägaren och övriga eldsjälar som är med i vårt team. Har visat dem hur de ska massera Lori, plockat ut några viktiga områden de kan massera varje dag. En gång i veckan gör jag en helkroppsbehandling på henne. Idag var jag ute och gav Lori en helkroppsmassage där jag jag blandade lymfmassage med klassisk massage, hon svarar så fint på det.


Efter behandlingen testade jag långtygling, det var väldigt roligt. Långtygling är en variant av tömkörning, men utan gjord och man går närmare bredvid hästen. Vi är nybörjare båda två, men efter en stunds trix och fix lyckades vi få till det och Lori förstod vad jag ville. Vi arbetade bland annat med samlad, kontrollerad skritt i svag nedförsbacke samt ryggningar. Båda dessa övningar är stärkande och bra för bakknäna.


Lori är en väldigt klok och snäll häst som är villig och intresserad av att lära sig nytt. Det enda som distraherade henne idag var några gröna stackars grässtrån som hon försökte smyga sig på ;))
31 visningar0 kommentarer

Hozzászólások


bottom of page